Ik richt me tot (jong)volwassenen, koppels, gezinnen, personen met een (mentale/communicatieve) beperking en bejaarden.

Tijdens een vraagverduidelijkend gesprek zoomen we in op datgene waar jij momenteel ondersteuning in wenst. We bekijken samen de mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Het kan zijn dat je met een duidelijke, gerichte vraag komt. Anderzijds is het ook mogelijk dat de manier van werken voor jou nog open ligt. Dan bekijken we samen wat of welke combinatie voor jou momenteel het best aanvoelt.

Afhankelijk van de duur van dit gesprek, kunnen we tijdens dit eerste gesprek al starten.

Je kan kiezen voor een éénmalig consult of voor verschillende opeenvolgende afspraken, afhankelijk van de vraag en de nood.

Informatie die ik ontvang tijdens de consulten, wordt met uiterste discretie behandeld.

Gesprekstherapie en Reiki hebben een kostprijs van €75 per sessie. Massage en Voetreflexologie hebben een kostprijs van €60 per sessie. Coaching en Relaxatiebegeleiding zijn meestal aanvullend in een traject. Losstaand hebben ze een kostprijs van €60.

Indien een sessie meer dan 60 minuten duurtijd heeft, bijvoorbeeld igv een voor- en/of nabespreking, bedraagt de kostprijs steeds €75.

Graag wil ik je vragen om, indien je een afspraak niet kan nakomen, mij minstens 24 uur op voorhand hiervan op de hoogte te brengen. In geval van laattijdige annulatie of no-show, zal er een compensatievergoeding aangerekend worden.

Symbool Asetar