Werkwijze

 

Ik richt me tot (jong)volwassenen, koppels, gezinnen en personen met een beperking.

Tijdens een vraagverduidelijkend gesprek zoomen we in op datgene waar jij momenteel ondersteuning in wenst. We bekijken samen de mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Het kan zijn dat je met een duidelijke, gerichte vraag komt. Anderzijds is het ook mogelijk dat de manier van werken voor jou nog open ligt. Dan bekijken we samen wat of welke combinatie voor jou momenteel het best aanvoelt.

Afhankelijk van de duur van dit gesprek, kunnen we tijdens dit eerste gesprek al starten.

Je kan kiezen voor een éénmalig consult of voor verschillende opeenvolgende afspraken, afhankelijk van de vraag en de nood.

Informatie die ik ontvang tijdens de consulten, wordt met uiterste discretie behandeld.

Tarief

Het tarief bedraagt €75 per uur. Indien een sessie langer dan een uur duurt, wordt het tarief pro rata aangepast.

Gesprekstherapie en Reiki hebben meestal een duurtijd van 1 à 1,5 uur. Massage, Relaxatiebegeleiding en Voetreflexologie hebben losstaand meestal een duurtijd van 1 uur.

Graag wil ik je vragen om, indien je een afspraak niet kan nakomen, mij minstens 24 uur op voorhand hiervan op de hoogte te brengen. In geval van laattijdige annulatie of no-show, ben ik genoodzaakt een compensatievergoeding aan te rekenen die gelijk is aan het bedrag van de duurtijd die voor jou gereserveerd is.

Symbool Asetar